Het is al eventjes geleden dat tegenstellingen belangrijk waren voor het inburgeringsexamen. Desalniettemin hierbij toch mijn boek ‘tegenstellingen voor de inburgering. Het boek is uitgegeven in 2012 en je kunt het nu gratis downloaden voor gebruik. Het ziet er aardig uit en bevat naast de ruim 300 Nederlandse tegenstellingen ook een handige Engelse vertaling.

Je kunt het gebruiken in de les op het moment dat je de tegenstellingen in de Nederlandse taal aan het behandelen bent. Het is gemaakt met de Engels sprekende cursist in gedachten. Toen het boek in 2012 uitkwam was het gekoppeld aan het programma LAYAR (Een virtual reality app voor de smartphone). Via de digitale opdrachten konden cursisten oefenen met de tegenstellingen. Het is helaas niet meer mogelijk om deze opties aan te bieden bij het boek.

Er is rekening gehouden met de mogelijkheid om aantekeningen te maken.

[su_note][su_service title=”Let op!” icon=”icon: puzzle-piece” size=”20″]Het boek is niet meer met LAYAR te bekijken, dit is inmiddels offline. Maar voor het leren van tegenstellingen is het nog steeds goed te gebruiken. Vooral handig als je ‘basisexamen inburgering A1’ cursussen aanbiedt.[/su_service][/su_note]

‘Tegenstellingen voor de inburgering’ is een uitgave van Kolchi Tema, Tanger, 2010. Bewerkt en opnieuw uitgegeven door Knoester Trainingen, Rotterdam, 2012.

ISBN 978-94-91584-00-8

U kunt het boek hieronder downloaden. Veel plezier ermee!

TitelTypeNiveaudownload van knoester trainingendownload van knoester trainingen
Tegenstellingen voor de inburgeringboek / pdfA1dropbox knoester trainingendrive knoester trainingen

 

 

Print Friendly, PDF & Email