WERKWIJZE

Knoester Trainingen heeft een permanente plek gevonden in het gebouw van Vitaal Pendrecht in Rotterdam Zuid. Een bruisend centrum vol dagelijkse activiteiten. Wij bieden er nu taaltrainingen aan.

Omdat iedereen anders is, zijn alle cursussen op maat!

Wij helpen u in onze NT2-lessen om te praten over verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld politiek, muziek of de Nederlandse cultuur. Het resultaat is meer kennis en een bredere algemene ontwikkeling.

De inburgeringslessen helpen u om u voor te bereiden op het inburgeringsexamen. De cursus is intensief en doelgericht.

Interesse! Zet dan de volgende stappen:

Stap 1: Intake

Neem contact op via telefoon of mail. Wij spreken een eerste gratis intakegesprek af. Samen kijken we naar de taal- of inburgeringscursus, die het best bij u past.

Zodra we het eens zijn over de duur en de inhoud van de cursus ontvangt u een offerte. Na het akkoord volgt een overeenkomst en factuur. Zodra de overeenkomst is getekend en de factuur betaald, kan de cursus starten.

Stap 2: Offerte, overeenkomst en betaling

l

Stap 3: Lesmateriaal

Wij kiezen met zorg lesmateriaal uit. Voor de inburgeringslessen is gratis materiaal beschikbaar. U vindt dit op onze website. Neem papier, een potlood en goede zin mee naar de les.

Na het afronden van de cursus kunt u een certificaat ontvangen als bewijs van deelname. Bij de meeste trajecten ga je examen doen. Bij sommige trajecten geldt zelfs inburgeringsgarantie.

|

Stap 4: Examen

Knoester Trainingen

Print Friendly, PDF & Email